about me

Radim kao slobodni fotograf i trenutno sam zaposlen kao grafički dizajner. Moj prijašnji angažman između ostalog uključuje i sudjelovanje na podvodnim arheološkim istraživanjima po jadranskom moru i šire u sklopu Odjela za podvodnu arheologiju Hrvatskog restauratorskog zavoda, gdje sam radio kao fotograf i video snimatelj, kako pod morem tako i iznad površine te u studijskim uvjetima.

Moji interesi u fotografiji prvenstveno su amaterske prirode, jer kao zaljubljenik u klasične fotografske procese i tradicijske tehnike nastojim prvenstveno zadovoljiti svoju znatiželju te pokušati ostvariti svoju viziju kroz medij fotografije.

Fotografija je od ranog djetinjstva bila nešto što je uvijek zaokupljalo moju maštu i interes. Sklonost tehnici i fotoaparatima zacrtala je moj put i omogućila mi da se izražavam kroz fotografiju i uživam u tome.

Jednog jutra ’95-te prije nogo što sam otvorio oči, palo mi je na pamet da napokon ostvarim svoju dugogodišnju želju, našlo se nešto malo ušteđevine, te sam skočio iz kreveta i u oglasniku pronašao rabljeni Olympus OM-1. Tako je počelo…

Robert Mosković

mr2_outline
Share